Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Katrien, de Vrije Vroege Vogel
Mijn leven met mijn interesses
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Catharina70
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen


Trendje
25 mei 2018 06:28


Gekleurde huizen
25 mei 2018 06:18





Fotoboeken


JBAC en St Jan (42)
_
De blauwe uier (64)
_

Jheronimus Bosch Art Centre (35)
_
No Excuses Beelden aan Zee 2 (25)
_

Katwijk aan Zee (50)
_
Beestenspul (35)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door redone om 11:01
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ruud41 om 11:01
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door redone om 11:00
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Madelief46 om 11:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 11:00
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door redone om 11:00
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door redone om 10:59
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Luikse wafels met vruchtencompote



Chef-kok Ramon Brugman laat je watertanden met een Luiks wafelrecept. Hij smokkelt een beetje want op deze versie van de wafel hoort eigenlijk geen slagroom of compote. Maar gelukkig voor ons lapt Ramon die regel vandaag aan zijn laars: hij laat zien hoe je er rode vruchtencompote bij maakt. Nog wat slagroom, en wat ijs... Amai!

4 personen

Ingrediënten voor Luikse wafel met vruchtencompote

Ingrediënten wafel

  • 500 g bloem
  • 300 g parelsuiker
  • 50 g verse gist
  • 215 g boter
  • 2 eieren
  • 150 ml lauw water
  • 70 g suiker
  • snufje zout

Ingredienten rode vruchtencompote

  • 200 g diepvries bosvruchten
  • 100 g suiker
  • 1 citroen
  • 1 steranijs
  • 1 tl zetmeel

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving






Geplaatst op 16 mei 2018 06:12 en 88 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Catharina70  
16 mei 2018 06:13
Gisteren op tv. we eten ze vaak maar er zijn verschillen, de Limburgse eb de Brusselse zijn er ook nog. zachte en wat harde.